Catalina’s Vakantiehuis Zeeland – het vakantiehuis

Groot, authentiek herenhuis tot 10 personen

Ieder jaar van mei tot september toveren wij ons gezellige familiehuis om tot Catalina’s Vakantiehuis Zeeland. In het karakteristieke, eeuwenoude herenhuis beschikt u over alle ruimte en faciliteiten om van een ontspannen vakantie te genieten. Er is in het vakantiehuis slaapplaats voor 10 personen.

Wij heten u graag van harte welkom!

woonkamer - 2

Woonverdieping

Op de benedenverdieping van het vakantiehuis vindt u de eetkamer met prachtige houten vloer en grote eettafel met ruimte voor 10 personen, de gezellige woonkamer met comfortabele banken en authentieke houtkachel, de volledig ingerichte woonkeuken, een toilet en de bibliotheek- en speelkamer met boeken, strips en spelletjes.

tuin - 2

Tuin & terras

Op het beschutte, op het zuiden gelegen terras en in de fraaie tuin kunt u heerlijk genieten van de zon en de zuivere Zeeuwse lucht. Na een mooie dag op het strand gaat er niets boven gezellig samen in de tuin zitten, luisterend naar de zingende vogels, onder het genot van een lekker hapje of […]

slaapkamer - zolder-320x233

Bovenverdieping & zolder

In het vakantiehuis zijn 5 tweepersoonsslaapkamers. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers en een grote badkamer met dubbele wastafel, bad en inloopdouche. Op de schitterende zolderverdieping ligt de vijfde en grootste slaapkamer. In totaal biedt het vakantiehuis slaapgelegenheid aan 10 personen. Eventueel kunnen ook nog twee kinderbedjes worden bijgezet.